Μεταγραφική προεργασία

Άρχισε τα ταξίδια μεταγραφικού περιεχομένου ο Νίκος Νταμπίζας αφού ο σχεδιασμός για τον Ιανουάριο έχει μπει από τώρα σε λειτουργία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη στη λίστα του ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και σκοπεύει να παρακολουθήσει κάθε περίπτωση χωριστά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει έμφαση στη μεσαία γραμμή. Εκεί όπου θα επιδιωχθεί να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι ο Μεχντί Αμπεΐντ ή εάν δεν τα βρει με τη Νιούκαστλ, ένας χαφ με ευκολία στο γκολ. Ο άλλος θα είναι κάποιος που θα είναι κυρίως ακραίος χαφ αλλά θα μπορεί να παίξει και ως εσωτερικό χαφ στο 4-4-2 σε ρόμβο. Δευτερευόντως θα αναζητηθεί και ένα αμυντικό χαφ που θα πλαισιώσει τους Μέντες, Λαγό.

Υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να αναζητηθεί και σέντερ φορ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο με τον Μλάντεν Πέτριτς . Ο Κροάτης επιθετικός δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του και δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ίσως τον Ιανουάριο του ζητηθεί να αποχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση θα αποκτηθεί άλλος στη θέση του. Βέβαια μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει σε φουλ κατάσταση ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά όπως και να ‘χει θα χρειάζεται ακόμα ένας παίκτης σε αυτή τη θέση.

Σχετικά άρθρα