Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 13:51, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον Κριό, που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα μας επηρεάσει πολύ έντονα, καθώς σχηματίζει στενή σύνοδο με τον Ουρανό, και μαζί διαμορφώνουν ένα ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη και ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Δία. Η στενή -σχεδόν ακριβής- συμμετοχή τόσων πλανητών, πρόκειται να πυροδοτήσεισημαντικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα σχέσεων. Σκάνδαλα και αποκαλύψεις μπορεί να φέρουν την οριστική ρήξη σε σχέσεις που ακροβατούν, είτε σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Συνεταιρισμοί ή και συμμαχίες θα ανατραπούν, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούν «καλοθελητές» που θα σπείρουν υποψίες με σκοπό να κλονίσουν ακόμα και τις υγιείς σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας και ο Άρης μπορούν να προσφέρουν καθοριστική βοήθεια, όχι μόνο για την επιβίωση σχέσεων αλλά και για νέα πρωτοποριακά εγχειρήματα που μπορούν να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο-έκλειψη Σελήνης


Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 3-6/2, 4-7/4, 5-8/6, 6-10/8, 7-10/10 και 6-9/12,επηρεάζονται θετικά από την σεληνιακή έκλειψη. Ωστόσο οι Κριοί και οιΖυγοί των ίδιων ημερών καθώς και οι Καρκίνοι (γεννημένοι 6-9/7) καιΑιγόκεροι (γεννημένοι 4-7/1), καλό θα είναι να προσέχουν περισσότερο.

Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη που διαμορφώνεται στο ζώδιό σου στις 8 Οκτωβρίου, σου επιφυλάσσει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, φίλε Κριέ. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, πρόκειται να δημιουργήσει ανατροπές στις σχέσεις σου (προσωπικές ή επαγγελματικές) κι αυτό θα συμβεί ώστε να αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις των γύρω σου και να αποφασίσεις να αποκοπείς μια για πάντα από άτομα που όχι μόνο φρενάρουν την πρόοδό σου αλλά προσπαθούν με ύπουλους τρόπους να σε «αρμέξουν» και οικονομικά. Από την άλλη η Πανσέληνος ενεργοποιεί το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού, που συνιστά να συνεχίσεις ανεπηρέαστος τις προσπάθειές σου, για να βγεις τελικά κερδισμένος στα ζητήματα που σε απασχολούν. Το εξωτερικό και η επισημοποίηση μιας πραγματικά καλής σχέσης είναι θέματα που ευνοούνται. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X