Διασυρμός της Goal News στη NOVA

Η εφημερίδα Goal News επέλεξε να κάνει πρωτοσέλιδο χτύπημα μια είδηση για την εθνική ομάδα που ουδέποτε υπήρξε, άγνωστο για ποιο λόγο. Εφηύραν λοιπόν ότι ο Κλαούντιο πήγε στον Άγιο Κοσμά με πολυτελές αυτοκίνητο και όχι με το πούλμαν της εθνικής ομάδας, αφού (σύμφωνα με το ”ρεπορτάζ” που επικαλείται ανεπίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία) ήταν νωρίτερα στα γραφεία της ΕΠΟ για συνάντηση με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Στη σημερινή ”Ώρα των πρωταθλητών” με τον Γιάννη Καραλή στα κανάλια Novasports αποδείχθηκε με περίτρανο τρόπο ότι το ”ρεπορτάζ” ,που έγινε μάλιστα και πρωτοσέλιδο χτύπημα, αποτέλεσε εφεύρεση του συγγραφέα, προφανώς για να δημιουργήσει κλίμα στην εθνική ομάδα και μάλιστα στην αντίστροφη μέτρηση των κρίσιμων αναμετρήσεων με Φινλανδία και Β.Ιρλανδία. Τα τηλεοπτικά πλάνα από την άφιξη της εθνικής στον Άγιο Κοσμά δείχνουν τον Ρανιέρι να κατεβαίνει από το πούλμαν μαζί με την ομάδα.

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΕΠΟ Παύλος Παπαδημητρίου, εξοργισμένος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε ανεπίσημη ενημέρωση για άφιξη του Ιταλού Ομοσπονδιακού κατά μόνας λόγω δήθεν προηγούμενης παρουσίας του στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Τόνισε μάλιστα ότι ουδέποτε ζητήθηκε από την Διεύθυνση Επικοινωνίας εξήγηση για ένα ”περιστατικό” που αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπήρξε! Επιτέθηκε μάλιστα στην εφημερίδα και τον εκδότη της κύριο Μπόμπολα, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το (μη) θέμα από τον Διευθυντή της Ανδρέα Δημάτο.

Ο διασυρμός της εφημερίδας ,για πρωτοσέλιδο μάλιστα χτύπημά της, ήταν πρωτοφανής. Αναρωτιέται μάλιστα κανείς για πιο λόγο κάποιος να θέλει να κάνει κακό στην εθνική ομάδα παραμονές κρίσιμων αγώνων ,προκαλώντας αναστάτωση, και μάλιστα με ρεπορτάζ που δεν υπάρχει και καταρρίπτεται από την τηλεοπτική εικόνα που ουδείς μπορεί να διαψεύσει.

Είπαμε, επιθέσεις και βολές κατά ριπάς στην ΕΠΟ, αλλά όχι μέσω της Εθνικής Ομάδας (που σε τελική ανάλυση κρατά ψηλά τη σημαία του δοκιμαζόμενου ποδοσφαίρου μας στο εξωτερικό) και πολύ περισσότερο όχι με εφευρέσεις θεμάτων που εύκολα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν, παρά μόνο στη φαντασία του συγγραφέα.

Για πολλοστή φορά από τούτη την ιστοσελίδα θα βρωντοφωνάξουμε: Κάτω τα χέρια από τις Εθνικές Ομάδες . Είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται αντικείμενο και άρμα ενός ανελέητου πολέμου. Και ακόμα περισσότερο… Τεκμηρίωση πριν τη δημοσίευση. Και μάλιστα στην πρώτη σελίδα…

Σχετικά άρθρα