«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Συγκέντρωση 100% στο πλάνο του πρέπει να έχει αύριο (8/10, 7 μ.μ.) ο ΚΑΟΔ στο «Παλατάκι» στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη.

«Έφτασε η ώρα των επίσημων αγώνων», δήλωσε ο 20χρόνος φόργουορντ της δραμινής ομάδας και εξήγησε: «Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά για ενάμιση μήνα. Είμαστε μια νέα ομάδα και νεανική παράλληλα. Έχουμε τρία παιδιά που για πρώτη φορά θα παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ, είναι ρούκις και ακόμα προσαρμόζονται. Προσπαθήσαμε όλοι σαν ομάδα να τους βάλουμε στο κλίμα του μπάσκετ που παίζεται εδώ, έχουμε αρχίσει να αποκτούμε ομοιογένεια, αλλά θα δεθούμε περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια».

«Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει και μεγάλη ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο Σλαφτσάκης για την αυριανή συνάντηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και σημείωσε: «Προσωπικά θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από την συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Έχει τόσο έμπειρους παίκτες ο ΠΑΟΚ που δεν μπορείς να τον… ξεγελάσεις στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΟΚ, ίσως να προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο, θα πρέπει να δούμε και τι θα μας δώσει το παιχνίδι».

Ο Σλαφτσάκης θα αντιμετωπίσει αύριο δύο πρώην συμπαίκτες του, τον Κώστα Κακαρούδη και τον Τζούλιαν Βον: «Και οι δύο είναι και πολύ καλοί παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Εννοείται ότι πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο Κώστας έχει πολύ καλό σουτ, ο Τζούλιαν είναι πολύ βελτιωμένος φέτος. Θα χαρώ που θα τους δω και πάλι».

Σχετικά άρθρα