Νέα διάκριση για τον Μανωλά…

Στην καλύτερη ενδεκάδα των έξι πρώτων αγωνιστικών του καμπιονάτο έβαλε η «Gazzetta dello Sport» τον Κώστα Μανωλά, παρότι ο Έλληνας αμυντικός αποβλήθηκε στο ντέρμπι της Ρόμα κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο (3-2). 

Βλέπετε, μέχρι και την… κόκκινη κάρτα ο διεθνής άσος ήταν πολύ καλός, ενώ ο Κώστας Μανωλάς έχει κερδίσει άπαντες στους «τζιαλορόσι» από την πρώτη στιγμή που έπαιξε!

Η ιταλική εφημερίδα έχει βγάλει την σχετική ενδεκάδα με βάση την επιμέρους βαθμολογία των παικτών ανά αγωνιστική. Ο Έλληνας αμυντικός συγκέντρωσε μέσο όρο 6,5 βαθμούς.
Την καλύτερη ενδεκάδα, αποτελούν ο τερματοφύλακας Περίν της Τζένοα, ενώ μαζί με το Μανωλά στην τετράδα της άμυνας συμπεριλαμβάνονται οι Αμπάτε (Μίλαν), Σιλβέστρε (Σαμπντόρια) και Ρομανιόλι (Σαμπντόρια).
Η τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελείται από τους Ναϊγνκολάν (Ρόμα), Κεϊτά (Ρόμα) και Μαρκίσιο (Γιουβέντους), μπροστά τους βρίσκεται ο Φερνάντεζ της Φιορεντίνα, ενώ το επιθετικό δίδυμο το αποτελούν ο Τέβεζ της Γιουβέντους που έχει και την καλύτερη βαθμολογία με 7,3 μέσο όρο και ο Ζερβίνιο της Ρόμα.

Σχετικά άρθρα