«Αποφασισμένοι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Φινλανδία ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μοιράζεται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις του στο blog του που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της Vodafone.

“Καλησπέρα σε όλους,

Ξεκινώντας από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Φινλανδία, όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το άτυχο παιχνίδι με τους Ρουμάνους. Ήταν ένα κακό ματς για εμάς όπου δεν μας έβγαινε τίποτα. Προσπαθήσαμε πολύ να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…

Ακολουθούν δυο κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς σκεφτόμαστε πρώτα αυτό με τη Φινλανδία. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, γι’ αυτό παίζουμε και πάμε για να πάρουμε 3 βαθμούς το Σάββατο και άλλους 3 στην έδρα μας την Τρίτη.

Είναι πολύ σημαντικό που πλέον έχουμε δίπλα μας και τον Γιώργο Καραγκούνη. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που βρίσκεται στην ομάδα. Έχει προσφέρει τόσα πολλά σε αυτή και είναι πολύ σημαντικός για εμάς τους νέους αφού μας βοηθά με τις συμβουλές του να βελτιωνόμαστε καθημερινά.

Τέλος, είναι επίσης πολύ σημαντικό για όλους μας ότι έχουμε πλέον παιχνίδια στα πόδια μας με τους συλλόγους που αγωνιζόμαστε, κάτι που δεν συνέβαινε στο παιχνίδι με τη Ρουμανία. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στη Βερόνα και νοιώθω σαν το σπίτι μου. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και είναι εξαιρετικό που βρισκόμαστε στην 5η θέση. Μακάρι να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Είναι πολύ καλό που έχουμε δημιουργήσει ελληνική παροικία εκεί, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν. Είναι σημαντικό να επιτυγχάνουν οι Έλληνες στο εξωτερικό γιατί ανοίγει το δρόμο και σε άλλους νέους παίκτες να περάσουν τα σύνορα και να παίξουν στο ιταλικό ή κάποιο άλλο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Παναγιώτης Ταχτσίδης”

Σχετικά άρθρα