Πανιώνιος: «Είμαστε φωτεινό παράδειγμα συλλόγου»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως κινείται σε νόμιμα πλαίσια και μάλιστα προειδοποίησε όσους συνεχίσουν να μιλούν συκοφαντικά θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνεχίζει την τιτάνια προσπάθειά της για την οικονομική της εξυγίανση, κινούμενη πάντα σε πλαίσιο νομιμότητας, όπως άλλωστε ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του Ελληνικού κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ δεν έχει διστάσει να προβεί σε αλλαγές εκ βάθρων, τόσο στην λειτουργία της, όσο και στην κατάρτιση του αγωνιστικού της ρόστερ. Αλλωστε το γεγονός ότι αυτή την στιγμή η ομάδα μας αποτελείται από 31 Ελληνες ποδοσφαιριστές και μόλις 2 ξένους, καταδεικνύει και το μέγεθος της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει, αλλά και την συνεισφορά μας στον Ελληνικό αθλητισμό, τον οποίο συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε με ταλέντα ικανά να στελεχώσουν και τις Εθνικές ομάδες .

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας, αλλά και να συνεχίσουμε να αποτελούμε το φωτεινό παράδειγμα συλλόγου που ενδιαφέρεται πρωτίστως για το πως θα προσφέρει στο αθλητικό και κοινωνικό σύνολο.

Αν κάποιοι δε συνεχίζουν να απορούν πως γίνεται ένας σύλλογος να στηρίζεται στην μακραίωνη ιστορία του και στην τεράστια φανέλα του και παρά τις αντιξοότητες και τις «τρικλοποδιές» ένθεν κακείθεν και να παρουσιάζει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο, τους καλούμε προς ενημέρωση για το «πως γίνεται».

Τέλος, αυτούς που θέλουν να γεμίζουν τις τηλεοπτικές τους εκπομπές ή τα δελτία τους κυνηγώντας «ανεμόμυλους» στην προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους τους κρύβοντας τις δικές τους αγωνιστικές αδυναμίες, τους αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού κοινού.

Υ.Γ. Αυτονόητο είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της, σε περίπτωση που συνεχιστούν, ανακριβή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά δημοσιεύματα και «ρεπορτάζ».»

Σχετικά άρθρα