Παππάς: «Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε» (video)

Ο Νίκος Παππάς διανύει την δεύτερη του χρονιά στον Παναθηναϊκό και από ότι φαίνεται φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Η σεζόν ξεκινάει απόψε (09/10) για τον Παναθηναϊκό, με το παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο η Ευρωλίγκα ανοίγει αυλαία στις 16 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει φέτος ο Παναθηναϊκός αλλά και για την δύσκολη κλήρωση στην Ευρωλίγκα.

«Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και σε αυτή την περίοδο προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν ήταν το ζητούμενο για μας, αλλά να δούμε κάποια καινούρια πράγματα, που ο κόουτς Ιβάνοβιτς θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θέλει να περάσει είναι να εφαρμόζουμε τα συστήματα με ταχύτητα, να παίζουμε γενικά γρήγορα κι έξυπνα», είπε ο Παππάς.

Ποιος παίκτης σε έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα;

«Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω πως ο Μπατίστα είναι ένας παίκτης που αποδίδει πολύ καλά, παίζει πολύ δυνατά και με έχει εντυπωσιάσει αρκετά».

Για τον όμιλο στην Ευρωλίγκα: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι, αλλά πρόκειται για ομάδες που είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους και αυτό δείχνει ότι είναι δυνατές. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά ο Παναθηναϊκός πάντα προσπαθεί για το καλύτερο κι έτσι θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε».

Σχετικά άρθρα