Ξανά γαμπρός ο Ρονάλντο; (pics)

Ο Ρονάλντο ντύνεται ξανά γαμπρός; Το «φαινόμενο», σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους και τέσσερα παιδιά, σχεδιάζει να φορέσει ξανά στεφάνι. Φέρεται να ετοιμάζει μάλιστα τριήμερους εορτασμούς…

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο πρώην διεθνής επιθετικός θα παντρευτεί για τέταρτη φορά τον Απρίλιο, καθώς του έχει κλέψει την καρδιά του η DJ Πάουλα Μοράις. Ο Ρονάλντο διατηρεί δεσμό με την συγκεκριμένη γυναίκα την τελευταία διετία.
Εδώ να πούμε πως μετά από νέο δημοσίευμα του περιοδικού «EGO» επικρατεί σύγχυση με την ημερομηνία του γάμου, καθώς το συγκεκριμένο έντυπο ανέφερε πως ο γάμος ήταν να γίνει τον Νοέμβριο, αλλά ακυρώθηκε. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως τα ζευγάρι δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση και από την επισημοποίηση του γάμου τους!!! Σύμφωνα με το «EGO» οι δυο τους είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι και την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκαν μαζί στα γενέθλιά του γιού της αδελφής του πρώην παίκτη…

Εάν τελικά ο 38άχρονος Βραζιλιάνος παντρευτεί ξανά τον Απρίλιο, αναμένεται να γιορτάσει το γάμο του με τριήμερους εορτασμούς σε ένα πολυτελές θέρετρο λίγο έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο!

Να θυμίσουμε πως ο πρώην διεθνής επιθετικός έχει κάνει παρελθόν τρεις γάμους… Παντρεύτηκε τις Μιλένε Ντομίνγκες (έπαιζε μπάλα), Ντανιέλα Τσικαρέλι και Μπία Άντονι. Έχει ήδη και τέσσερα παιδιά. Μιλάμε για τον 14άχρονο Ρόναλντ από το γάμο του με την Ντομίνγκες, την πεντάχρονη Μαρία Σοφία και την τριών ετών Μαρία Άλις που έχει αποκτήσει από την Άντονι, αλλά και τον τετράχρονο Άλεξ, που είχε αποκτήσει εκτός γάμου από το μοντέλο Μισέλ Ουμέζου.

Σχετικά άρθρα