Εκτός και ο Στόουνς στην Έβερτον

Δεν σταματούν τα προβλήματα στην Έβερτον, καθώς θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα και ο Τζον Στόουνς… Ο 20άχρονος αμυντικός των «ζαχαρωτών» θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις μήνες! Ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην ήττα με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περασμένη Κυριακή και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση…

Ο προπονητής της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μίλησε για τον τραυματισμό του Τζον Στόουνς και δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου: «Ο Τζον θα χρειαστεί εγχείριση για ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο.
Αλλά επειδή ο τραυματισμός του δεν είναι περίπλοκος, αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου 10 με 14 εβδομάδες, αναλόγως του πώς θα πάει η αποθεραπεία του.

Σίγουρα είναι πάντα αναποδιά να χάνεις έναν παίκτη σου, αλλά στην περίπτωση του Τζον ήμασταν πολύ ανήσυχοι, τόσο για την χρονική στιγμή που συνέβη ο τραυματισμός του, όσο και για το γεγονός ότι μπορεί να ήταν πολύ σοβαρότερος, αλλά ευτυχώς είναι κάτι που αντιμετωπίζεται σχετικά εύκολα. Μετράμε αντίστροφα τις μέρες που θα επιστρέψει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος για το τελικό και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

Ο 20άχρονος αμυντικός αποκλείστηκε βέβαια από τη αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, καθώς είχε κληθεί για τα προσεχή προκριματικά παιχνίδια του EURO 2016 με αντιπάλους το Σαν Μαρίνο και την Εσθονία.

Σχετικά άρθρα