Οργή λαού και… «πέσιμο» στο ΣΕΦ (Video)

Παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης του μπασκετικού Ολυμπιακού αντιμετώπισαν την οργή του κόσμου επιστρέφοντας 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

100 περίπου οπαδοί των ερυθρόλευκων εξαγριωμένοι περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει και στη θέα του πούλμαν επιτέθηκαν φραστικά εναντίον όλων με υβρεις και συνθήματα για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Κατεβαίνοντας τα περισσότερα πυρά αντιμετώπισαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και ο κύριος Σκινδήλιας. Εμβρόντητοι οι ξένοι της ομάδας και τρομοκρατημένοι παρακολουθούσαν. Ακούστηκαν πολλά συνθήματα οργής, πετάχτηκαν αντικείμενα και στήθηκε… ”λαικό δικαστήριο”. Λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει.

Παίκτες και προπονητές φυγαδεύθηκαν στα αποδυτήρια του Ειρήνης και Φιλίας μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να αποφευχθεί κάτι πιο επικίνδυνο.

Απαράδεκτη εικόνα μετά από έναν αγώνα μπάσκετ. Όπως και να έχει, όποιος κι αν φέρει ευθύνες για την ήττα αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες απόλυτα.

Ο Ολυμπιακός πλέον θα έχει να αντιμετωπίσει βαρύτατη ατμόσφαιρα στο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα κυρίως για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που πάντως φάινεται ότι (για την ώρα) στηρίζεται από τη διοίκηση.

Δείτε εδώ το βίντεο που κατέγραψε το ebasket.gr από το ΣΕΦ

 

Σχετικά άρθρα