Στην Ορεστιάδα για φιλικά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ

Στο δρόμο για την Ορεστιάδα βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου και το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά με την τοπική ομάδα που φέτος επέστρεψε δυναμικά στη Volleyleague.

Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς” και αναμένεται να αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της διεξαγωγής του League Cup το ερχόμενο τριήμερο Παρασκευή -Κυριακή 17 έως19 Οκτωβρίου και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 25 Οκτωβρίου.

Για τον Δικέφαλο το διήμερο αυτό θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να δέσει η ομάδα ακόμα περισσότερο αλλά και να δει ο τεχνικός της ασπρόμαυρης ομάδας εάν υπάρχει βελτίωση στις αδυναμίες και στα κενά που εντόπισε στο Βαλκανικό Κύπελλο.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια αφού γευμάτισε στο Μπερεκέτι ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Ορεστιάδα όπου και αναμένεται να φθάσει περίπου στις 20:00 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα