Παππάς: «Η ομάδα μου είναι φτιαγμένη να κερδίζει τίτλους»

Ο Νίκος Παππάς ήταν από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, παίκτης του Παναθηναϊκού, στη νίκη των πρωταθλητών επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για τον αγώνα Κυπέλλου.
Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη του, τόνισε πως το τριφύλλι δεν έχει να δώσει απαντήσεις και η ομάδα είναι φτιαγμένη για να διεκδικεί και να κερδίζει τίτλους.
«Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα λόγο να δώσει απαντήσεις. Κάθε χρόνο μπορεί να προκύπτει αμφισβήτηση. Κι αυτό διότι υπάρχουν καλοπροαίρετοι, όπως και κακοπροαίρετοι. Εγώ ξέρω πως η ομάδα μου είναι φτιαγμένη να διεκδικεί και να κερδίζει πάντα τίτλους. Αυτό έκανε και την Πέμπτη. Ήταν ένα νοκ άουτ ματς, ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο και το πήρε», τόνισε ο Παππάς.
Για την δική του απόδοση και τους 19 πόντους που πέτυχε: «Αυτό ξέρω να κάνω, να βοηθάω κυρίως στο σκοράρισμα. Ελπίζω να το έκανα καλά. Πήραμε το ματς και αυτό είναι που μετράει. Ο Παναθηναϊκός έδειξε μαχητικότητα και πάθος και νικήσαμε δίκαια. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες, που όταν δέσουμε θα δείτε πολύ ωραία πράγματα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα».
Για το αν προτιμά πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει να μετράει αστέρια και όλοι θέλουμε ένα. Φυσικά, το έργο μας είναι δύσκολο. Όπως είπα, είμαστε μια νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρωτάθλημα είναι πιο εφικτός στόχος, αφού ουσιαστικά έχουμε μόνο έναν σημαντικό αντίπαλο που πρέπει να τον κερδίσουμε για να το κατακτήσουμε».

Σχετικά άρθρα