Μεγάλη μάχη στη Ζένιτσα

Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η ημέρα των προκριματικών του Euro 2016. Συγκεκριμένα διεξάγεται η 3η αγωνιστική στον 1ο, 2ο και 8ο όμιλο όπου τα πράγματα και εκεί αναμένεται να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

Το πρόγραμμα αρχίζει στην Αστάνα όπου το Καζακστάν υποδέχεται την Τσεχία στο μοναδικό ματς που διεξάγεται στις 19:00. Στις 21:45 για τον ίδιο όμιλο, τον 1ο, η Ολλανδία ταξίδεψε στην κρύα Ισλανδία που μέχρι στιγμής είναι αήττητη. Την πρώτη τους νίκη αναζητούν Λετονία και Τουρκία που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Ρίγα.

Η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου, Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ, υποδέχεται την Κύπρο που θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από το Ισραήλ. Ντέρμπι θα διεξαχθεί στη Ζένιτσα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη να ψάχνει το δικό της ξέσπασμα κόντρα στο Βέλγιο μετά το άσχημο ξεκίνημα. Τέλος η Ανδόρα φιλοξενεί το Ισραήλ.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν Κροατία και Ιταλία με Αζερμπαϊτζάν και Μάλτα αντίστοιχα. Οι Βαλκάνιοι εντός έδρας και η Σκουάντρα Ατζούρα εκτός. Αμφίρροπη μάχη θα γίνει στο Όσλο ανάμεσα στη Νορβηγία και τη Βουλγαρία.

Σχετικά άρθρα