Με την πλάτη στον τοίχο!

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο αποψινό (21:45, Real FM, Pamesports.gr) παιχνίδι με την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου, Β. Ιρλανδία. Είναι από τις ελάχιστες φορές τα τελευταία χρόνια που η γαλανόλευκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τόσο νωρίς στα προκριματικά μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Σταφυλίδης φαίνεται πως προκρίνεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Τοροσίδη να πηγαίνει ξανά στα δεξιά. Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος είναι σταθεροί.

Στο χώρο του κέντρου ο Μάνταλος επιστρέφει παίρνοντας τη θέση του Σάμαρη, δίπλα στον Μανιάτη, ενώ αλλαγή ίσως υπάρξει με τον Τζιόλη να αντικαθιστά τον Ταχτσίδη.

Ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας από τα δεξιά τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αριστερά έναν εκ των Καρέλη-Μαυρία.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ο’Νιλ θα χρησιμοποιήσει τους εξής: Κάρολ, Χιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.

Σχετικά άρθρα