«Στο Άρη είδα πολλούς να λειτουργούν εις βάρος της ομάδας»

Ο ισχυρός άντρας του Άρη, Γιώργος Γαλανός μίλησε για το έργο του, τα μελλοντικά σχέδια του, τη σχέση του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, το θέμα της εκκαθάρισης, αλλά και την εμπορική πολιτική του συλλόγου.
 
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:
 
Για τον αν κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα του: «Εις γνώσιν μου πάω να χάσω λεφτά. Αλλά θα τα χάσω εκεί που γουστάρω να τα χάσω. “Αλλοι τα τρώνε αλλού εγώ θέλω να τα τρώω στον Άρη. Δεν μπορώ να ζητήσω τα λεφτά που θα χάσω πίσω. Έβαλα μια διαφήμιση στην φανέλα. Έστω κι αυτό. Κανείς δεν πήρε πίσω τα λεφτά του και δεν θα τα πάρω κι εγώ. Όταν δω ότι δεν αντέχω θα σταματήσω. Θέλω τον κόσμο μαζί μας. Όταν είδα τον κόσμο στην πρεμιέρα γούσταρα».
 
Για την ανακοίνωση των συνδέσμων για τα εισιτήρια: «Στο γήπεδο μας είμαστε Άρης, αγαπάμε την ομάδα και πρέπει να την πληρώνουμε. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι στο Φιλώτα πλήρωσαν 10 και στο Καυταντζόγλειο με την παρέμβαση μου 5 ευρώ. Φυσικά και θα το κάνω 5 ευρώ από τον επόμενο αγώνα. Είμαι επενδυτής, δεν είμαι διαχειριστής. Δεν κάνει καλό στην ομάδα να γράφονται πράγματα τέτοιου είδους».
 
Για τα τηλεοπτικά: «Ακόμα δεν υπάρχουν υπογραφές. Τα λεφτά θα πάνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κι επειδή ο ΑΣ θα μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι θα πάρει ένα μικρό ποσοστό, παρότι δεν ήθελε»
 
«“Όσο αντέχω οικονομικά θα είμαι εδώ. 60.000 το μήνα είναι μόνο οι μισθοδοσίες σε παίκτες και προσωπικό. Πιστεύω ότι γύρω στο 1.000.000 θα ξοδευτούν μέχρι το τέλος της χρονιάς γιατί  θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές.
 
Σε ποιο σημείο βρίσκεται η εκκαθάριση: «Για αρχή δεν υπάρχει εμπόδιο και προχωράμε. Είμαστε σε αρχικό στάδιο, αλλά δεν έχουμε θέμα μέχρι τώρα».
 
Για το αν υπήρχε συνάντηση με τον Πάνο Στεφανίδη για την εκκαθάριση: «Kάναμε ένα ραντεβού. Μου έδωσε ένα ανεπίσημο χαρτί για το που πήγαν οι 250.000 του Διούδη. Δεν είμαι αρμόδιος, καλό είναι να έρθει να το αναλύσει και ο ίδιος. Στο αγωνιστικό έχω πληρώσει μέχρι και τους δικούς του μήνες.
 
Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Άρη: «Είναι μεγάλο σχολείο. Δυστυχώς είδα πολλούς που λειτουργούν εις βάρος του Άρη.Δεν υπάρχει άνθρωπος στον Άρη που δεν είναι απλήρωτος»
 
Για την εμπορική πολιτική: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Προσπαθούμε να το κάνουμε αλλά δεν ήταν η πρωταρχική μας επιλογή. Σιγά σιγά θα το καταφέρουμε. Καταλαβαινετε ότι με 8000 ευρώ που είχαμε έσοδα την προηγούμενη αγωνιστική δεν υπάρχει προοπτική. Γι αυτό και δουλέψουμε πάνω σε αυτό πλέον», για να συμπληρώσει ο Περικλής Τράιος: «Ο Άρης τώρα μετράει τους φίλους του»
 
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του αδερφού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Όλοι κρινόμαστε. Μακάρι ο αδερφός του κ. Καλαϊτζίδη να είναι οικονομικά πιο δυνατός και να αναλάβει τον Άρη. Το είχαμε πει αυτό από την αρχή. Θα είμαι δίπλα του αν μπορεί και το κάνει».
 
Για την περίπτωση του Σιαλμά: «Ο κ. Καλαϊτζίδης έκλεισε την κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή με όσα είχαμε συμφωνήσει οι δυο μας. Είχα κάποιες υποχρεώσεις απλά και έπρεπε να φύγω. Μόνο αυτό έκανε ο κ. Καλαϊτζίδης. Στον παίκτη προτείναμε τα πάντα αλλά δεν θέλησε».
 
Για την θέση του γενικού αρχηγού: «Ψάχνουμε για γενικό αρχηγό. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει αποδεχτεί τον ρόλο ότι πλέον θα είναι μόνο προπονητής κι εγώ φυσικά πρόεδρος».
 
Για την τότε παραίτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κι εάν αποδέχεται τον διπλό του ρόλο: «Τον υποστηρίζουμε, μας υποστηρίζει. Ήταν νωρίς τότε για τον κ.Καλαϊτζίδη για να έχουμε μία άριστη σχέση. Δεν αποδέχομαι τον όρο προπονητή μάναντζερ. Όπως κι εγώ δεν είμαι προπονητής».
 
Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και το μνημόνιο: «Οι σχέσεις μας με τον νέο πρόεδρο είναι καλές, μας καταλαβαίνει, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και πλέον μιλάμε με έναν άνθρωπο που συνεννοούμαστε.  Οσον αφορά το μνημόνιο, κανονικά εγώ πρέπει να το δώσω για να είμαι καλυμμένος. Πλέον έχουμε καλές σχέσεις, μας ελέγχει ο Α.Σ και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Σχετικά άρθρα