«Κουκλί» το νέο «Βελοντρόμ» (pics)

Στο ανακαινισμένο και άκρως εντυπωσιακό «Βελοντρόμ» θα υποδεχθεί η Μαρσέιγ την Τουλούζ για την 10η αγωνιστική της γήπεδο!
Το νέο γήπεδο στη Μασσαλία είναι πανέτοιμο με τους φίλους της γαλλικής ομάδας να είναι άκρως εντυπωσιασμένοι από το αποτέλεσμα, κάνοντας όνειρα για τίτλο!
Μετά από έργα διάρκειας τριών χρόνων, στο γήπεδο μπήκε στέγαστρο, μεγαλύτερο από αυτά που έχει το «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι… Η χωρητικότητα αυξήθηκε από 60.000 στα 67.000 και η ανακαίνιση έγινε και εν όψει των τελικών του EURO 2016…
Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρσέλο Μπιέλσα τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα είναι να δω το “Βελοντρόμ” ανακαινισμένο. Αυτό είναι πλέον ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα, στα οποία μπορεί να παίξει κάποιος. Θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και με τον κόσμο μας γεμάτο». Αυτά τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, που έχει δει από… κοντά και τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα στη Λατινική Αμερική.
Η Μαρσέιγ με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της κάνει μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία στο Σαμπιονά και όλοι στην ομάδα περιμένουν ανάλογη συνέχεια…

Σχετικά άρθρα