Σαλπιγγίδης: «Έχουμε πίστη στη νίκη»

Λίγες ώρες απομένουν για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Β.Ιρλανδία στο Γ.Καραϊσκάκης.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Vodafone, χορηγού της Εθνικής ομάδας, αναφέρεται στο σημερινό παιχνίδι. Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Εθνική ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και έχει διαβάσει το παιχνίδι της πρωτοπόρου του ομίλου. Ακόμα αναφέρεται και στην παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά:

Γεια σας,

Ίσως ακούγεται μονότονο, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με ένα πολύ σκληροτράχηλο αντίπαλο. Πλέον ο καθένας συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια μιας και η ψαλίδα μεταξύ των θεωρητικά ασθενέστερων αντιπάλων, έχει προ πολλού κλείσει. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών στα προκριματικά.

Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά κι εμείς. Η συγκομιδή ενός μόνο βαθμού δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας όταν ξεκινούσαμε την προετοιμασία μας για τα προκριματικά του Euro 2016. Είχαμε δυσκολίες, είχαμε την ανάγκη προσαρμογής με τον νέο προπονητή, είχαμε απουσίες, είχαμε έναν αγώνα χωρίς την βοήθεια του κόσμου και λίγα παιχνίδια στα πόδια μας.

Παραμένουμε όμως μια ομάδα με ταλέντο και με εμπειρία σε κρίσιμους αγώνες. Ο προπονητής μας πλέον μας γνωρίζει καλύτερα και όλοι μας έχουμε ήδη αγωνιστικές στα πόδια μας. Σήμερα απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία καλούμαστε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και θα το κάνουμε με την συμπαράσταση του κόσμου μας.

Έχουμε μάθει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά να μην τους φοβόμαστε. Έχουμε διαβάσει καλά το παιχνίδι της Βορείου Ιρλανδίας και γνωρίζουμε την καλή τους ψυχολογία από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουμε την πίστη, την δυνατότητα και το αγωνιστικό πλάνο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης και να προχωρήσουμε με καλύτερους οιωνούς στην συνέχεια των προκριματικών.

Δεν θα ήθελα να λησμονήσω να αναφέρω την σημαντική παρουσία του Γιώργου (Καραγκούνη) στο νέο του ρόλο που λειτουργεί ως ο καλύτερος συνδετικός κρίκος μεταξύ προπονητών, παιχτών και παραγόντων.

Καλή μας επιτυχία απόψε!

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Σχετικά άρθρα