Ο Ατρόμητος στο διεθνές συνέδριο για το ρατσισμό

Στο διεθνές συνέδριο για το Ρατσισμό στο χώρο του Αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται αύριο (15/10) στην Τεχνόπολις στο Γκάζι θα πάρει μέρος ο Ατρόμητος .

Το “Foul to Racism” έχει σκοπό την ανάδειξη του ποδοσφαίρου ως ένα άθλημα χωρίς αποκλεισμούς με στόχο τη βελτίωση και την αύξηση της εκπροσώπησης των μειονοτήτων αλλά και των γυναικών στο χώρο.

Διοργανώνεται από την FARE (Partner της UEFAγια θέματα ρατσισμού) και την οργάνωση FOUL, σε συνεργασία με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα.

Ομιλήτρια εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος θα είναι η Αναπληρώτρια Δευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου, η οποία θα αναπτύξει τις απόψεις της στο θέμα «Ο ρόλος της γυναίκας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Το συνέδριο περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες με τη μορφή της στρογγυλής τράπεζας. Οι ενότητες είναι οι εξής:

1) Ο ρόλος της γυναίκας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

2) Η στάση των οργανωμένων φιλάθλων.

3) Ευρωπαϊκά & Ελληνικά παραδείγματα αντιμετώπισης του ρατσισμού.

4) Ο ρόλος του ποδοσφαιριστή, του προπονητή και του συλλόγου.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι στην ενότητα 4, η Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και το Ευ αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου στην ενότητα 1, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στην ενότητα 3.

Σχετικά άρθρα