Φερνάντεζ: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ».

Την καλύτερή του περίοδο στη Φιορεντίνα περνά ο Μάτι Φερνάντεζ. Ο Χιλιανός μέσος έχει κερδίσει θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει: «Πλέον, αισθάνομαι πολύ καλά, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τον πρώτο χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα. Ήρθα από την ομάδα της Σπόρτινγκ και τη Λισσαβόνα, μια πόλη πολύ διαφορετική σε σχέση με τη Φλωρεντία και η προσαρμογή μου ήταν δύσκολη. Τα πράγματα για μένα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερα από τη στιγμή που ταλαιπωρήθηκα από συνεχόμενους τραυματισμούς. Πλέον, τα πράγματα εξελίσσονται περίφημα για μένα στη Φιορεντίνα και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στη Φλωρεντία. 

Το πάθος των φιλάθλων της Φιορεντίνα για την ομάδα μας είναι εκπληκτικό και είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι γι’ αυτούς τους οπαδούς».

Για το Γιουρόπα Λίγκ και το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος όμως εμείς θέλουμε την νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο μας». 

Για τους στόχους στο φετινό καμπιονάτο, ο Φερνάντεζ ανέφερε: «Όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, έχουμε ένα ισχυρό σύνολο. Αλλά και ο προπονητής μας, ο Βιτσέντζο Μοντέλα, μελετά πολύ τις αντίπαλες ομάδες και διαχειρίζεται καλά το ρόστερ. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζω να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη».

Σχετικά άρθρα