«Λάβα» όπως με Μάντσεστερ

Η κινητοποίηση των οπαδών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους θύμισε αυτό που είχε συμβεί πριν από τον περσινό αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, όπως τον περασμένο Φλεβάρη, τότε που ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε πάει από τα ξημερώματα στο Καραϊσκάκη και είχε «ρίξει» το σάιτ από τη μεγάλη ζήτηση. 
 
Οι Ιταλοί έχουν ζητήσει 1.200 εισιτήρια για το παιχνίδι της 22ας Οκτωβρίου και στον Ολυμπιακό περιμένουν μήπως υπάρξουν κάποιες επιστροφές ώστε να εξυπηρετήσουν κάποιους ακόμα οπαδούς τους. 
 
Στο Ρέντη η προετοιμασία συνεχίζεται με την προσοχή στο ματς με τον Εργοτέλη, με τον Μίτσελ να ετοιμάζει rotation και να μην επιβαρύνει κάποιους από τους διεθνείς της ομάδας που επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις της. 
 
Ο Παϊτίμ Κασάμι πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση μετά από αυτές των Ντουρμάζ, Αφελάι, Ελαμπντελαουί στα ματς των Εθνικών ομάδων, καθώς ήταν πρωταγωνιστής στην εύκολη νίκη της Ελβετίας επί του Σαν Μαρίνο. Είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ, είχε δοκάρι και γενικά ηγετική παρουσία, ενώ επιστρέφει φουριόζος για το ματς με την Γιουβέντους, την οποία είχε νικήσει παλιότερα στην Ιταλία, όταν έπαιζε στην Παλέρμο
 
Οι Φουστέρ, Μπενίτες, Διαμαντάκος είναι έτοιμοι για δράση, το ίδιο και ο Ντοσεβί, ενώ ο Σιόβας θα μπει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα με στόχο να είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
 
Και γι΄αυτό το μεγάλο παιχνίδι, στις 26 Οκτωβρίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι για sold out. 

Σχετικά άρθρα