Χριστόπουλος: «Ψεύδη και λάσπη…» (video)

Τη δική του απάντηση για τα όσα γράφηκαν στον Τύπο για τον ίδιο και το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά έδωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος με δηλώσεις του ενόψει του προσεχούς αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός μίλησε:

Για τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη: «Έχετε δίκιο. Όπως τα λέτε είναι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι και αλλιώς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Υπάρχει και αυτή η αποχή των τριών εβδομάδων. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Θα φανεί την Κυριακή σε τι κατάσταση είμαστε και εμείς και ο αντίπαλος».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν “έκοψε” το ρυθμό της ομάδας: «Αυτό ακριβώς. Και καλά και άσχημα είχε για εμάς η διακοπή. Το καλό ήταν πως παιδιά που άργησαν να έρθουν στην ομάδα. Είχαν μία εβδομάδα ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα. Από την άλλη η ομάδα μας είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Από τον Εργοτέλη ιδιαίτερα και μετά άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Σίγουρα δεν θέλαμε αυτήν την διακοπή του πρωταθλήματος. Ότι ισχύει όμως για εμάς ισχύει και για τις άλλες ομάδες . Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα μπούμε την Κυριακή μέσα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Πλατανιάς για να πάρει τη νίκη: «Σίγουρα το κυρίαρχο στοιχείο που θα πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο είναι ενέργεια και αποφασιστικότητα. Καθοριστική σημασία θα έχουν οι επιθετικές μας επιλογές και η αποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων καθώς και καθοριστικής σημασίας θα είναι η άμυνα που θα καταφέρουμε να κάνουμε σε ανοιχτούς χώρους στο δικό μας μισό απέναντι σε μία ομάδα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».

Για τη φημολογία που τον ήθελε να έχει δεχθεί κρούση από την Κύπρο αλλά και για τα ρεπορτάζ για τον ίδιο και το συμβόλαιό του: «Να σας πω κάτι. Αυτήν την στιγμή είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μόνο για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη, και εγώ και οι παίκτες μας, σε αυτό το ματς. Το μόνο που έχω να πω ότι έχω μία άριστη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και με την διοίκηση μέχρι σήμερα. Επίσης θέλω να τονίσω ότι το μεγαλύτερο δημιούργημα που φτιάξαμε από την μέρα που έχω έρθει εγώ εδώ στην ομάδα είναι τα αποδυτήρια που καταφέραμε και ‘χτίσαμε’ στον Πλατανιά. Οι χαρακτήρες που έμειναν στην ομάδα μας. Τα παιδιά πέρα από εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας έχουν πολύ καλή νοοτροπία και έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα που είναι χαρά για κάθε προπονητή. Να δουλεύει σε μία ομάδα με τέτοιους ποδοσφαιριστές και τέτοια αποδυτήρια. Αυτήν την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Έχω στο μυαλό μου το πλάνο που έχουμε δημιουργήσει από το καλοκαίρι με την διοίκηση. Αυτήν την στιγμή το μόνο μας απασχολεί είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Σε αυτά τα 11 παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας θα πρέπει να κάνουμε 5 νίκες και ότι άλλο μπορέσουμε να πάρουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ακούστε με. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τα τοπικά Μέσα. Όλοι εσείς που συμπαραστέκεστε στην ομάδα μας και δεν δημιουργείτε προβλήματα. Υπάρχουν πολλά ψεύδη, πολλή λάσπη που βγαίνει σε συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου. Αυτό δεν κάνει τόσο σε μένα κακό όσο στους παίκτες και την ίδια την ομάδα. Αυτά τα αφήνουμε απ’ έξω. Δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά ούτε εγώ ούτε και οι παίκτες μου».

Σχετικά άρθρα