Μαρκόπουλος: «Συγκέντρωση και πάθος»

Ο ΠΑΟΚ δραπέτευσε από τη Σμύρνη με το «διπλό» (81-87) έπειτα από ένα επεισοδιακό φινάλε μετά από δύο παρατάσεις.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και στα… 50 λεπτά.
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η συγκέντρωση που είχαν για 50 λεπτά και το πάθος που είχαν για τη νίκη μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχονταν από μεγάλες νίκες και σίγουρα σε μία πολύ καυτή έδρα. Η ατμόσφαιρά ήταν εντυπωσιακή και είναι σημαντικό ότι στο τέλος υπήρχε κόσμος που μας χειροκρότησε», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ.
Για το παιχνίδι τόνισε: «Οσον αφορά για το παιχνίδι, προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνά μας να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και από εκεί και πέρα να δούμε πως θα φτάσουμε στο αντίπαλο καλάθι. Τις περισσότερες φορές το πετύχαμε και η άμυνά μας ήταν αρκετά δυνατή και μας έδινε την δύναμη να συνεχίσουμε στην επίθεση. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ξέρουν κι αυτοί ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε και πρέπει να συνεχίσουμε για να διαχειριστούμε και τη νίκη και την κούραση».
Ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του για να φτάσουν σε αυτό. «Βάλαμε δύο μεγάλα σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτου, τα παιδιά είχαν εμπιστοσύνη και ανέβασαν και την ενέργειά τους στην άμυνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, πολύ ευχαριστημένος και από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια», είπε κλείνοντας.

Σχετικά άρθρα