Υπογράφει ο Ράιτ στον Παναθηναϊκό

Τελικά ο Τζούλιαν Ράιτ αρπάζει από τα μαλλιά την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις στις οποίες συμμετείχε στο τελευταίο διάστημα και έτσι ο Μαυροβούνιος τεχνικός, που πίστευε από την αρχή πολύ σε εκείνον, έχει ανάψει το πράσινο φως για  να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι. 

Ο Ράιτ δείχνει να επανέρχεται από τον τραυματισμό του ο οποίος λίγο έλειψε να χαλάσει τη μεταγραφή στο αρχικό της στάδιο, όταν και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην 12αδα της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με αντίπαλο της πολωνική Τουρόφ. 

Πάντως η τελική απόφαση θα παρθεί στην σημερινή προπόνηση καθώς θα πρέπει αν υπάρχει θετική εξέλιξη να δηλωθεί στο ρόστερ (η προθεσμία λήγει 24 ώρες πριν το τζαμπολ του ματς). 

Πρόθεση των «πρασίνων» αν παραμείνει ο Ράιτ στο ρόστερ, είναι να υπογράψουν συμβόλαιο ενός μήνα και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, η συνεργασία θα επεκταθεί με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. 

Στα υπόλοιπα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει δει πολλούς παίκτες του να τίθενται νοκ άουτ ωστόσο χτες χαμογέλασε αφού προπονήθηκαν κανονικά οι Νίκος Παππάς και Εστεμπάν Μπατίστα.

Από την άλλη μεριά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, αποφασίστηκε να ξεκουραστεί και δεν συμμετείχε. Ο Γιώργος Διαμαντάκος κατάφερε σήμερα να κάνει τρέξιμο ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Σχετικά άρθρα