Χωρίς Λίλα η προπόνηση του ΠΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο διεξάγεται στο ΠΕΑΚΙ, πραγματοποιείται δίχως τον Άντι Λίλα, με τον Αλβανό μέσο να υπολογίζεται να επιστρέψει στα Ιωάννινα σήμερα το απόγευμα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ έχει κληθεί σε απολογία από την διοίκηση για να δώσει εξηγήσεις, σχετικά με τον ρόλο που είχε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Σερβία – Αλβανία και αναλόγως με το τι θα πει, οι διοικούντες θα αποφασίσουν για το αν υπάρξει τιμωρία του παίκτη ή όχι.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος, ο Ίλιτς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο και δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Νοεσμυρνιώτες. Απών από το ΠΕΑΚΙ είναι και ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης από την εγχείριση σκωληκωειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε.

πηγή: passports.gr

Σχετικά άρθρα