Γκαράς : «Στόχος μας η πρόκριση»

Την Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ διοργανώνεται το League Cup «Νίκος Σαμαράς» με τη συμμετοχή της ΜΕΝΤ, του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Για τους επικείμενους αγώνες αθλητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Στα τελευταία φιλικά με την Ορεστιάδα είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Μετά από αρκετά τεστ είμαστε πια έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο στόχος μας στο Λιγκ Καπ είναι να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος ή με ποια ομάδα θα παίξουμε πρώτα. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε όλα και να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Σαν δυναμική ομάδας είμαστε καλύτεροι από τους αντίπαλους αλλά αυτό πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο». Όσο για το αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες ο Δημήτρης Γκαράς είπε με νόημα: « Μια ομάδα που έχει βάλει τον πήχη ψηλά πρέπει να είναι σοβαρή και αγωνιστική από την αρχή. Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε πολλά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι ρεαλιστικά οι στόχοι του ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος λίμπερο τόνισε: «Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό βόλει και να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια είτε αυτά είναι για το Λιγκ Καπ , είτε για το πρωτάθλημα , είτε για το κύπελλο. Εμείς θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Όταν διεκδικείς δυναμικά αυτό που θέλεις έρχεται και το αποτέλεσμα».

Τέλος, ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν μπορούσε να μη σταθεί και στην ανάγκη στήριξης που έχει φέτος η ομάδα από τους φιλάθλους της : «Νομίζω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα , να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και φυσικά να μας συμπαρασταθεί».    

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο ΜΕΝΤ – Τούμπα)

1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Σ. Άρης – Μ.Ε.Ν.Τ.

2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.30: Μ.Ε.Ν.Τ. – Π.Α.Ο.Κ.

3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
18.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Σ.Άρης

Σχετικά άρθρα