Μποχωρίδης: «Με το μεγαλύτερο σεβασμό»

Με το μεγαλύτερο σεβασμό θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την πρωταθλήτρια Πολωνίας Τουρόφ αύριο (17/10, 9.30 μ.μ., Novasports 2) για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, τόνισε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που θα κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι, κάτι που θέλω πολύ να ζήσω», τόνισε ο 20χρόνος γκαρντ του «εξάστερου». «Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία».

«Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο», σημείωσε ο Μποχωρίδης για την Τουρόφ και υπογράμμισε: «Προετοιμαζόμαστε ώστε να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα το ματς. Αυτό και όλα τα άλλα. Είχαμε κάποιες ατυχίες. Τώρα μπαίνει η ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Θεωρητικά, η Τουρόφ είναι η πιο εύκολη αντίπαλος του ομίλου. Αυτό δεν είναι κάτι που μας επηρεάζει. Θα την αντιμετωπίσουμε με το μεγαλύτερο σεβασμό. Με αυτόν που θα έχουμε και για όλους τους άλλους αντιπάλους».

«Σίγουρα μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη του Ολυμπιακού», σχολίασε ο 20χρόνος Θεσσαλονικιός γκαρντ και σημείωσε: «Δεν πρέπει όμως, να ‘χουμε υπερβολικές αντιδράσεις. Ούτε τώρα που νικήσαμε, ενώ και αν χάναμε δεν θα γινόταν κάτι τραγικό».

Σχετικά άρθρα