Μπαλοτέλι: «Δεν κάνω σεξ πριν τον αγώνα»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού με την Λίβερπουλ να τον φέρνει στην Αγγλία.

Ωστόσο μεγάλη φασαρία γίνεται για την εξωγηπεδική ζωή του Ιταλού επιθετικού. Το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός τον… συνέλαβε να καπνίζει στην Μύκονο. Αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά της εξωγηπεδικής του ζωής.

Στην Λίβερπουλ δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση και την προσφορά του Μπαλοτέλι και ο Τύπος ασχολείται ιδιαίτερα με τον τρόπο ζωής του 24χρονου φορ. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν συνέντευξη του Μπαλοτέλι στο Sport Magazine.

«Εχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι όταν είναι νέοι. Και το περιστατικό με τα πυροτεχνήματα συνέβη, αλλά δεν το έκανα εγώ. Ξέρω ότι στην Αγγλία ασχολούνται με αυτά, είναι σίγουρα ντροπή αλλά το έχω συνηθίσει. Οι εφημερίδες παρουσιάζουν μια εικόνα του Μάριο που είναι κακή, γράφοντας πράγματα που δεν είναι αληθινά», είπε αρχικά ο Ιταλός.

Όσο για την ζωή του εκτός γηπέδων υποστήριξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς μένει στο σπίτι. «Εκτός του γηπέδου δεν έχω προβλήματα επειδή είμαι συνέχεια σπίτι. Οταν οι άνθρωποι μιλούν για μένα, είναι επειδή ακούν τον Τύπο και διαβάζουν ότι γράφουν οι εφημερίδες. Ισως έτσι δεν προσέχουν όσα κάνω στο γήπεδο και τελικά είμαι διάσημος για οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ενώ τέλος διέψευσε τα σενάριο που τον φέρουν να κάνει σεξ 3 ώρες πριν τον αγώνα: «Κάποιος μου είπε ότι φέρομαι να έχω πει εγώ κάτι τέτοιο. Πιστέψτε με, εάν έκανα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα να παίξω! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να παίξει. Με κάνουν να γελάω όλα αυτά, αλλά να ξέρετε ότι εγώ δεν είμαι αυτός. Επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο. Ζω εκτός πόλης, είμαι ήρεμος και ελπίζω ότι φτάνει η ώρα που θα σκοράρω. Ισως έτσι επικεντρωθεί ο κόσμος στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλες βλακείες».

Σχετικά άρθρα