Μακρύς κατάλογος προβλημάτων για Χριστόπουλο

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στα Χανιά.

Ο Γεβγέν Νέπλιακ επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας Κ21 της Ουκρανίας και διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά πως ταλαιπωρείται από οίδημα στον λαγονοψοΐτη και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφίας προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.

Από οστικό οίδημα ταλαιπωρείται και ο Κώστας Περιστερίδης ο οποίος θα κληθεί να ακολουθήσει ειδική θεραπεία τις επόμενες δύο μέρες ενώ ο Εμιλιάνο Σέχου αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και έτσι αποφασίστηκε να μην συμμετέχει στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Στα προβλήματα του Χριστόπουλου προστέθηκε και η ανωμαλία που προέκυψε με την πτήση της εθνικής ομάδας του Κονγκό. Αυτό σημαίνει πως ο Μπερνάρ Ιτουά δεν θα βρεθεί σήμερα (17/10) στην Κρήτη, όπως ήταν άλλωστε προγραμματισμένο. Ο Ιτουά αναμένεται στα Χανία το Σάββατο, μία μόλις ημέρα πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη. Στο μεταξύ δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Κονγκό.

Τελευταίος στον μακρύ κατάλογο των προβλημάτων του Χριστόπουλου είναι ο Κουλιμπαλί . Ο άσος του Πλατανιά ξεκίνησε βασικός και αγωνιστικέ καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο αναμετρήσεων της εθνικής ομάδας του Μάλι. Ωστόσο ο Κουλιμπαλί θα μπει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και θα τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Σχετικά άρθρα