«Μέσα» ο Μορένο

Στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αυριανή (18/10, 18:15) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τέθηκε ο Έρικ Μορένο. Την Πέμπτη ο Κολομβιανός επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση του Παναιτωλικού όμως, σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριελήφθη από τον προπονητή του στην αποστολή για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η προπόνηση της ομάδας του Αγρινίου περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ασκήσεις τεχνικής, επιθετική τακτική και τελείωμα φάσεων και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις. Συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του τραυματία Θεοδωρίδη και των Ζαρκάδα, Κωνσταντινόπουλου, Χαντάκια, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας Κ20.

Μετά από το πέρας του προγράμματος ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης .

Σχετικά άρθρα