Η επιστροφή του Αντριάνο;

Αίσθηση έχει προκάλεσε η είδηση πως η Χάβρη, που παίζει στην β’ κατηγορία της Γαλλίας, είναι έτοιμη να ανοίξει τις… αγκαλιές της και να προσφέρει ποδοσφαιρική «στέγη» στον… Αντριάνο! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που κάποτε λεγόταν «αυτοκράτορας», στα 32 του, έχει έξι μήνες να παίξει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του και λόγω του τρόπου ζωή του, χάθηκε… από τον ποδόσφαιρο «χάρτη»!  

Την Παρασκευή μπορεί από την γαλλική ομάδα να υπήρξε διάψευση, αλλά ο πρόεδρος της Χάβρης Κριστόφ Μαγιόλ είχε βάλει την… φωτιά, αναφέροντας πως ο Αντριάνο μπορεί να δώσει στον σύλλογό του την ώθηση που χρειάζεται…

«Μίλησα με τον μάνατζέρ του και πιστεύω ότι θα δεχθεί να έρθει να περάσει τρεις ? τέσσερις ημέρες εδώ, για να μας γνωρίσει. Θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και εμείς του δίνουμε αυτή την ευκαιρία» τόνισε ο Κριστόφ Μαγιόλ, ο οποίος για δέκα χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Βραζιλία και συνέχισε: «Τον κάλεσα να γνωρίσει την πόλη, τον σύλλογο, το γήπεδο, το πρότζεκτ. Μετά, ποιος ξέρει, ίσως καταφέρω να τον πείσω να υπογράψει συμβόλαιο». Ο Κριστόφ Μαγιόλ θέλει να επαναφέρει την Χάβρη ξανά στο προσκήνιο, καθώς μιλάμε για την αρχαιότερη ομάδα της χώρας. Βλέπετε, έχει ιδρυθεί το 1872!.
«Στόχος μας είναι να τον επαναφέρουμε στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ήταν στο παρελθόν. Και μετά ένα διάστημα εδώ, οι μεγάλοι σύλλογοι θα έρθουν να τον αναζητήσουν», ανέφερε ακόμα ο πρόεδρος της Χάβρης…

Να θυμίσουμε πως ο Αντριάνο έπαιξε στην Ευρώπη και στην Ιταλία σε Ιντερ, Φιορεντίνα, Πάρμα και Ρόμα, και έζησε μεγάλες στιγμές, ειδικά στις τρεις πρώτες. Η Ίντερ στον πήρε από την Φλαμένγκο το 2001. Πριν παίξει στην Ρόμα, επιστρέψει στην πατρίδα του σε Σάο Πάολο και Φλαμένγκο. Το 2011 επέστρεψε… οριστικά στην πατρίδα του για την Κορίνθιανς, το 2012 φόρεσε ξανά τη φανέλα της Φλαμένγκο, έχοντας πολλά προβλήματα, και το 2014 πήγε στην Ατλ. Παραναένσε, αλλά δεν έπαιξε ποτέ!

Σχετικά άρθρα