Ιστορικός… Αγκουέρο με «καρέ» σε Τότεναμ (video)

Με τον Σέρχιο Αγκουέρο μεγάλο πρωταγωνιστή και να γράφει ιστορία η Μάνστεστερ Σίτι… σκόρπισε με 4-1 την Τότεναμ στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» για την 8η αγωνιστική. Ο Αργεντινός άσος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ των «πετεινών» (τα δυο με πέναλτι) και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι. Χάθηκαν άλλες δυο εκτελέσεις (δόθηκαν συνολικά τέσσερα πέναλτι) από την «άσπρη βούλα», αποβλήθηκε στο 67’ ο Φάσιο, φωνάζουν… οι «πετεινοί» για την διαιτησία! Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 5η αγωνιστική αήττητη με 3-2-0 πλησίασε στην κορυφή με 17 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ έμεινε στους 11.   

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έγραψε, λοιπόν, το όνομά του με «χρυσά γράμματα», καθώς με τα δυο πρώτα γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τα άλλα δυο ανέβασε το ρεκόρ του στα 61 γκολ, με τον Τέβες, που είναι δεύτερος να έχει τρία λιγότερα… Φέτος ο Αργεντινός άσος έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα, όσα και ο Ντιέγκο Κόστα (η Τσέλσι παίζει αργότερα).

Ο «Κουν» σκόραρε με δυο πέναλτι στο 10’ και στο 68’, ενώ είχε και ένα χαμένο στο 32′, όταν το σκορ ήταν στο 2-1. Στο 62’ ο Ρομπέρτο Σολδάδο απέτυχε να ισοφαρίσει από την «άσπρη βούλα» σε 2-2, με τον Τζο Χαρτ να αποκρούει την εκτέλεση του Ισπανού.

Στο 67’ οι Λονδρέζοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φάσιο με απευθείας κόκκινη κάρτα σε πέναλτι που υπέπεσε. Ο Αργεντινός έκανε παράβαση, αλλά οι «πετεινοί» διαμαρτυρήθηκα για την αποβολή του παίκτη τους, καθώς στο συγκεκριμένο λεπτό, ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Η Τότεναμ διαμαρτύρεται πάντως και για τα δυο από τα τρία πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της…

Οι συνθέσεις
ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερνάντο (76′ Γιαγιά Τουρέ), Λάμπαρντ (28′ Φερναντίνιο), Χεσούς Νάβας, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα (70′ Γιόβετιτς), Αγκουέρο.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Φάσιο, Ρόουζ, Μέισον (70′ Βερτόνχεν), Καπού (60′ Ντεμπελέ), Έρικσεν, Λαμέλα (60′ Τάουνσεντ), Σαντλί, Σολδάδο.
****έχασαν στο 32′ ο Αγκουέρο και στο 62′ ο Σολδάδο.
****Στο 67’ ο Φάσιο είδε απευθείας κόκκινη κάρτα σε πέναλτι που δόθηκε…


Σχετικά άρθρα