Διέλυσε τη Λεβάντε η Ρεάλ (video)!

Με πέντε γκολ πέρασε από τη Βαλένθια η Ρεάλ Μαδρίτης σκορπίζοντας την Λεβάντε που παραμένει χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική. Ήταν ένα πολύ καλό ζέσταμα για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ την Τετάρτη. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ και να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία που φτάνει τα 15 σε 8 αγωνιστικές!

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 13 από τα έντεκα βήματα, μετά το μαρκάρισμα του Χουανφράν στον Ερνάντες. Ο Μεξικανός πήρε τη σκυτάλη από τον Πορτογάλο και διπλασίασε το σκορ στο 38. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε έναν αιφνιδιασμό στο 61 με το δέκατο φετινό του τέρμα σε τέσσερα παιχνίδια. Πέντε λεπτά αργότερα μια έξοχη ασίστ του Τόνι Κροος στον Χάμες Ροδρίγες οδήγησε στο 0-4. Το… μαρτύριο της Λεβάντε τελείωσε στο 82 με τον Ίσκο να βρίσκει δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 15 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, περισσότερα από τις 16 ομάδες τις Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που φτάνει τον συγκεκριμένο αριθμό στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές (έχει παίξει σε  επτά ματς), μετά από 71 χρόνια. Παράλληλα με αυτά τα πέντε γκολ η Ρεάλ έφτασε τα 200 υπο τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι .

Οι συνθέσεις…
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Πέδρο Λόπεθ, Έκτορ Ρόδας, Χουανφράν, Ιβάν, Παπακουλί Ντιόπ, Βίκτορ Καμαράσα, Γκαβιλάν (46′ Βίκτορ Πέρεθ), Ρουμπέν Γκαρθία (75′ Σουμέτρα), Χοσέ Λουίς Μοράλες, Βίκτορ Κασαδεσούς (67′ Νταβίντ Μπαράλ).
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Νάτσο, Μαρσέλο (73′ Αρμπελόα), Μόντριτς (79′ Άλβαρο Μεντράν), Κρόος (68′ Ιγιαραμέντι), Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χαβιέρ Ερνάντες.


 

Σχετικά άρθρα