«Κόλλησε» και προβλημάτισε ο Άρης…

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Άρη καθώς η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη “κόλλησε” εκτός έδρας στο 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι “κίτρινοι” είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως, η αστοχία των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης απείλησε αρκετές φορές με την κεφαλιά του Ατματσίδη στο 28′ την ώρα που οι γηπεδούχοι παρέμεναν σε παθητικό ρόλο. Η εικόνα του ματς ήταν ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Προβατίδη, Πόι και Παπαδόπουλο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Zιάκα, να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του μέχρι το τέλος.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Βόσδους, Γιώγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος (80΄Χιονίδης), Χαψάς, Πολίτης (88΄Κραγιόπουλος) και Σαμπιασβίλι (84΄Μαυρίδης).

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης (72΄Καπνίδης), Σουνάς,Προβατίδης, Ρένια (Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστική στον 1ο ομίλο

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης 0-0
Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Δράμας 2-0
Καμπανιακός – Άρης Ακροποτάμου 3-0
Καστοριά – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1
Ορφέας Ελευθερούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1
Καβάλα – Απόλλων Αρναίας 1-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός 1-1
Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα 1-1

 

Σχετικά άρθρα