Τόμιτς: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο Μίλαν Τόμιτς τόνισε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πως δεν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά», παραδέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες, ούτε να επικαλεστούμε το ταξίδι κι αν καθίσαμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ έξυπνα και μας σταματούσε κάθε φορά που προσπαθούσαμε να τρέξουμε. Εκτός από 2-3 λεπτά δε μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό και η ΑΕΝΚ πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε το ματς με την Λαμποράλ Κουτσα».

Ο Τόμιτς επισήμανε ακόμη σε ερώτηση για την απόδοση του Μπράιαντ Ντάνστον ότι σε μια ομάδα όλοι μαζί χάνουν και όλοι νικούν: «Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι αδύνατο η ομάδα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει. Δε μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν παίκτη. Δε μπορούμε να στήσουμε τον Ντάστον στον τοίχο. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δε μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη αν χάσει δύο καλάθια».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει έλλειψη παιχνιδιού με πλάτη στο καλάθι, ο κόουτς του Ολυμπιακού απάντησε πως: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα γιατί με τους τραυματισμούς το παιχνίδι μας έχει πάει στο pick . Είναι ένα πρόβλημα οι απουσίες».

Ο Τόμιτς απάντησε αρνητικά στην ερώτηση εάν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

«Η Κηφισιά νίκησε δίκαια, μπήκαν συγκεντρωμένοι και έπαιξαν καλύτερα», παραδέχθηκε και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού. «Δεν έχουμε επηρεαστεί από την ήττα στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο Λαφαγιέτ και εξήγησε: «Δεν παίξαμε σαν ομάδα και η Κηφισιά ήταν πιο αποφασισμένη, πηδούσαν σε κάθε φάση να πάρουν το ριμπάουντ».

Σχετικά άρθρα