Υποστηρίζει την ένσταση ο Άρης

Ο Άρης θα υποστηρίξει την ένσταση που κατέθεσε για την απόφαση των διαιτητών Αναστόπουλου, Καρακατσούνη και Παναγιώτου να διακόψουν οριστικά το χθεσινό (18/10) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ εναντίον του.

H ΚΑΕ Άρης θα καταθέσει αύριο Δευτέρα (20/10) το παράβολο που απαιτείται για την ένσταση που κατέθεσε αναφορικά με το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα περιμένει την κλήση του Αθλητικού Δικαστή για τη συζήτηση της υπόθεσης. Εκεί πέφτει το βάρος της ομάδας και η διοίκηση της ΚΑΕ συγκεντρώνει υλικό και στοιχεία για την 100% λανθασμένη, σύμφωνα με τους «κίτρινους», απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου να διακόψει την αναμέτρηση, αλλά και να κλείσει το φύλλο αγώνα ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας στην εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Στον Άρη τονίζουν ότι: «Δεν πρόκειται για ένα σφύριγμα που μπορεί να κρίνει μία νίκη ή μία ήττα, αλλά για μία απόφαση που κρίνει μία ολόκληρη σεζόν για μία ομάδα  η οποία βρίσκεται στο στάδιο της οικονομικής εξυγίανσης και με τη χθεσινή, λανθασμένη απόφαση, βλέπει αυτήν την προσπάθεια να δυναμιτίζεται. Η ΚΑΕ Άρης δέχτηκε μηνύματα από νυν και πρώην διεθνείς διαιτητές, οι οποίοι συμφώνησαν ότι η απόφαση ήταν λανθασμένη και πως δε συνέτρεχαν λίγοι διακοπής του αγώνα. Εσωτερικά θέματα, που αφορούν στις κορδέλες και τα χαρτάκια που πέφτουν πριν από την έναρξη του αγώνα, ένα τελετουργικό το οποίο ακόμα «φιλοξενεί» η Ευρωλίγκα, έξι χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του Άρη στη διοργάνωση, θα λυθούν άμεσα».

Η ΚΑΕ Άρης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου αύριο Δευτέρα (20/10) στη 1μ.μ., στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Άρη σήμερα (19/10) έχουν ρεπό και από αύριο (20/10) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, στο «Nick Galis Hall». 

Σχετικά άρθρα