Οικονόμου: «Στηρίζουμε Καλαϊτζίδη»

Την στήριξη του στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου.
Ο κ.Οικονόμου μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις τόνισε πως ο κ. Καλαϊτζίδης έχει συμβόλαιο με τον ΑΣ και πως ο κ.Γαλανός προχώρησε στην απόλυση του χωρίς να ενημερώσει.
Για το επεισόδιο στα γραφεία τόνισε πως αν είναι υπαρκτό το καταδικάζει. Μάλιστα σήμερα (20/10) στις 20:30 υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στον Άρη με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς την παρουσία Γαλανού. Καθώς όπως υποστήριξε ο κ.Οικονόμου σήμερα έμαθε, πως παρά το ότι τον είχαν καλέσει, εκείνος δεν θα παρευρεθεί.
Αναλυτικά:
Για το ΔΣ και τον Γαλανό: «Στις 20:30 έχουμε διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Χθες καλέσαμε τον κ. Γαλανό. Σήμερα μάθαμε ότι δεν θα έρθει».
Για την απόλυση του Καλαϊτζίδη είπε: «Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει συμβόλαιο με τον ΑΣ. Ο κ. Γαλανός προχώρησε στην απόλυσή του χωρίς να μας ενημερώσει. Θα το δούμε το βράδυ. Εμείς εξακολουθούμε να στηρίζουμε Καλαϊτζίδη».
Για οικονομικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Τα παραστατικά που μου έχουν δοθεί αφορούν τα έσοδα από τα διαρκείας, τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας αγώνων και από μια μικρή χορηγία. Παραστατικά δαπανών μας έχουν δοθεί για ένα ποσό περίπου το ίδιο. Παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί δεν έχουμε άλλα. Έχουμε ζητήσει και πολύ καλά θα κάνει μας τα φέρει ο κ. Γαλανός. Είχαμε μια ανοχή 20-25 μέρες από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα. Όλα τα παραστατικά έπρεπε να δίδονται στον ΑΣ κάτι τέτοιο το έχουμε ζητήσει κατά επανάληψη. Παραστατικά στο όνομα της εταιρείας του δεν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε».
Για το επεισόδιο στα γραφεία: «Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Δεν ήμασταν παρόντες. Σίγουρα αν έχει γίνει κάτι το καταδικάζουμε».
Για το γηπεδικό και την γυναικεία ομάδα του Άρη: «Είμαστε οικοπεδούχοι και ιδιοκτήτες του γηπέδου. Το ματς ήταν 10:30 και οι αποστολές ήρθαν στις 9. Επικοινωνήσαμε με τον φύλακα πολλές φορές τις ημέρες που προηγήθηκαν, αλλά εκείνος δήλωνε απολυόμενος από την ΠΑΕ και δεν μας έδινε τα κλειδιά. Σε εμένα προσωπικά είπε: ‘’Δεν μπορώ να δώσω τα κλειδιά δεν μπορώ να ανοίξω το γήπεδο’’. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν απόφαση του κ. Γαλανού. Πως ανοίγει το γήπεδο όταν παίζει η ανδρική ομάδα».
Για το δίλημμα του ΑΣ, Γαλανός ή Καλαϊτζίδης: «Το δίλημμα είναι αυτό και θα αποφασίσει το βράδυ το συμβούλιο».

Σχετικά άρθρα