Κουταλιανός: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Κολοσσός Ρόδου είναι σε καλό δρόμο για την συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν το συμπέρασμα του Μιχάλη Κουταλιανού από την σημερινή συνάντηση.

«Σήμερα παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία», δήλωσε ο προπονητής των «θαλασσί» και επισήμανε: «Εμείς, λόγω της έλλειψης των φιλικών με δυνατούς αντιπάλους έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό. Γενικά, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και από τη σημερινή αναμέτρηση θα κρατήσουμε μόνο τα θετικά στοιχεία. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και υγεία».

Κέρδη από τους αγώνες κόντρα στους «μεγάλους αντιπάλους» έχει ο Κολοσσός σύμφωνα με τον 21χρόνο γκαρντ της ομάδας Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εμείς στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο έβαλε όλα τα σουτ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάμε να προετοιμαστούμε για εκείνο κόντρα στην Ελευσίνα στην έδρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε και να ευχηθώ να είναι κοντά μας και στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα