Με Περόνε το τρίποντο ο Ηρακλής (video)

Διαβάστε ακόμα:

Σούζα… η Λάρισα!

Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου διασταύρωναν τα ξίφη τους για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το τρίποντο με 1-0 με το γκολ του Περόνε στο 66′.

Ο «Γηραιός» έψαχνε τη νίκη για να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα ενώ από την άλλη μεριά οι Βολιώτες ήθελαν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.

Στο 17′ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το Ρομάνο να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα στην περιοχή και τον Κολίτσι να διώχνει εντυπωσιακά στη γωνία. Ο Ηρακλής πίεζε και αναζητούσε το γκολ ενώ από ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε με περισσότερη ενέργεια και όρεξη και είχε κλείσει τον Ηρακλή. Ωστόσο ο Περόνε στο 66′ με ωραίο σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ μετά την πάσα του Ρομάνο. Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι έμεινε το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Περόνε, Ρομάνο, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (92′ Σμίλτος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (73′ Πασάς), Τσιλιανίδης (82′ Κυριακίδης)

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας (72′ Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρτίνες, Πινάρες, Μπίτανγκ (81′ Θέος), Μέζα (63′ Νικολιάς), Κούτσι.

Tο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: 

Κυριακή 19/10
Φωκικός – Λαμία 1-1
Απόλλων 1926 – Πιερικός 0-0
Αιγινιακός – Αν. Καρδίτσας 1-0
Τύρναβος – Ζάκυνθος 0-1

Δευτέρα 20/10
Αγροτικός Αστέρας – ΑΕΛ 0-3
Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 6
2. Ζάκυνθος 6
3. Ηρακλής 6
4. Αιγινιακός 4
5. Λαμία 4
6. Εθνικός Σερρών 1
7. Φωκικός 1
8. Αν. Καρδίτσας 1
9. Πιερικός 1
10. Τύρναβος 1
11. Απόλλων 1926 1
12. Αγροτικός Αστέρας 0
13. Ολυμπιακός Βόλου 0

Οι οπαδοί του Ηρακλή αποθέωσαν τους παίκτης της ομάδας μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Σχετικά άρθρα