Έτοιμος για τη μάχη με Γιούβε

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με την Γιουβέντους και ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, ανάμεσά τους και τον Δημήτρη Σιόβα που λογικά πάντως δεν θα είναι στον πάγκο.

Εκτός έμεινε μόνο ο Μπενίτες που είναι τραυματίας, όπως και οι εκτός λίστας Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Φορτούνης .

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας .

Για το αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί η ενδεκάδα που νίκησε την Ατλέτικο: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου .

Ένα άλλο σενάριο είναι να παίξει δεξί μπακ ο Μανιάτης και δεύτερος αμυντικός χαφ ο Εντινγκά, με τον Ομάρ στον πάγκο. Ενώ δεν θα είναι έκπληξη να αγωνιστούν στο κέντρο Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, με τον Κασάμι στον πάγκο. Αντιθέτως θα είναι έκπληξη εάν ξεκινήσει κάποιος εκ των Φουστέρ, Ντουρμάζ, Σαλίνο .

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Θρύλου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Η προπόνηση τελείωσε με στημένες φάσεις.

Σχετικά άρθρα