5000 και sold out

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και στην περίπτωση της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα, στους οπαδούς του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται ο κανόνας. Η Τούμπα θα γεμίσει, αυτή είναι η γενικότερη εκτίμηση που επικρατεί σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά. Τα εναπομείναντα 5000 εισιτήρια στις περισσότερες θύρες του γηπέδου, αναμένεται να εξαντληθούν, τόσο κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Το sold out είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ, σε όλες τις θύρες εκτός από μια. Την θύρα 8, εκεί όπου θα βρεθούν οπαδοί της Φιορεντίνα . Αναλυτικά τι συμβαίνει λοιπόν στη διάθεση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα;

Μόνο χθες πουλήθηκαν 3500 εισιτήρια σε όλες τις θύρες και απομένουν περίπου 5000 εισιτήρια για να γίνει το sold out. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη θύρα 7, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στις υπόλοιπες θύρες ακόμη και σήμερα. Είναι πολύ μικρός ο αριθμός, υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη και αυτή η ώθηση που θα δώσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ομάδα, όλοι ελπίζουν πως θα βοηθήσει για να κερδίσει ο Δικέφαλος την μεγάλη αντίπαλό του.

Σχετικά άρθρα