Βεργέτης: «Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή»

Ο Αστέρας Τρίπολης αναχώρησε για το Λονδίνο εκεί όπου θα συναντήσει την Τότεναμ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι Αρκάδες ταξίδεψαν αεροπορικώς και στις 21:45 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη. Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το Ελ.Βενιζέλος ο προπονητής του Αστέρας έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε πως η ομάδα του θα κοιτάξει να απολαύσει το παιχνίδι ενώ αναφορικά με την πρόκριση είπε πως ακόμα είναι πολύ μακριά.

«Πάμε στην Αγγλία με στόχο να επιτεθούμε σωστά όταν έχουμε την μπάλα και να αμυνθούμε σωστά όταν δεν την έχουμε. Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή. Πηγαίνουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Κοιτάμε την πρόκριση αλλά είναι πολύ μακριά ακόμα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γιαννιώτας είπε ότι «Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την Τότεναμ. Έχουμε δουλέψει όσο καλύτερα μπορούσαμε, είμαστε προετοιμασμένοι και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα