«Διπλό» πρόκρισης για Λέγκια (video)

Η Λέγκια νίκησε και την Μέταλιστ με 1-0 στο «Βαλερί Λομπανόφσκι» του Κιέβου για την 3η αγωνιστική του 12ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ και έτσι πέτυχε το 3Χ3, αγγίζοντας… την πρόκριση! Η γηπεδούχος, που δεν παίζει στην φυσική της έδρα, για λόγους ασφαλείας, λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία, δεν έχει πόντους και πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι πολύ δύσκολη…

Η νίκη για την Λέγκια δεν ήρθε εύκολα. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Ντούντα στο 28’, μετά από ασίστ του Κούχαρτσικ. Η πολωνική ομάδα έχασε πέναλτι με τον Βρντόλιακ στο 51’, ενώ το ίδιο συνέβη καιμε τον Γιάγια στο 69’…  
    
Η Λέγκια είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και τα άλλα δυο παιχνίδια του ομίλου με την Λόκερεν εντός και με την Τραμπζονσπόρ εκτός. Η Μέταλιστ το προηγούμενο παιχνίδι εντός, το έδωσε στο Λβιβ και έχασε με 1-2 από την Τραμπζονσπόρ.

Οι συνθέσεις
ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Πσενιτνίκ (61’ Κουλάκοφ), Μπολμπάτ, Εντμάρ, Τόρες, Γιουσούφ (74’ Μπερεζόφτσουκ), Κρασνοπιόροφ (57’ Κομπίν), Χομένιουκ, Γιάγια.
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: Κούτσιακ, Γιοντλόβιετς, Αστίθ, Ρζέζνιτσακ, Μπροζ, Γκιγιέρμε, Ντούντα, Βρντόλιακ, Κούχαρτσικ, Κοσέτσκι, Σα (81’ Σαγκανόφσκι).


Σχετικά άρθρα