Ρυθμιστής των εξελίξεων στον Άρη ο Αλεξ Κάλας

Αυτά που συμβαίνουν στον Αρη τα τελευταία 48άωρα είναι ο ορισμός του… χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα τραγελαφικά συμβαίνουν και φαίνεται ότι δεν έχουμε ξύσει ακόμη τον πάτο του βαρελιού. Δυστυχώς για τον Αρη…
 
Για να το μαζέψουμε το πράγμα, επειδή και χθες συνέβησαν πολλά ευτράπελα, ο Γιώργος Γαλανός, παρότι τύποις δεν είναι το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, πήγε κανονικά χθες στην Αλκμήνης και λειτούργησε σαν να είναι το… «αφεντικό». Προσέλαβε υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, αφού «καθαίρεσε» τον Καλαϊτζίδη, πήγε στην προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες, υποσχέθηκε πληρωμές την επόμενη εβδομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Όλα αυτά χωρίς να έχει καμία νομιμοποίηση από τον ΑΣ, που παρακολουθούσε… απαθής τις εξελίξεις και δεν παρενέβη σε κανένα σημείο.
 
Ο λόγος; Από τη μία γιατί τα μέλη του φοβήθηκαν, μετά τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη της Τετάρτης και από την άλλη γιατί δεν θέλησαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Για τον ίδιο λόγο δεν πήγε και ο Καλαϊτζίδης στην προπόνηση.
 
Η παθητική στάση του ΑΣ και του Καλαϊτζίδη συνδέεται άμεσα με την επικείμενη δημόσια τοποθέτηση του Αλεξ Κάλας, την οποία περιμένουν για να παρέμβουν.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της σημερινής μέρας θα υπάρξει επίσημη δήλωση-δέσμευση του Αλεξ Κάλας, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με την οποία θα δεσμεύεται ότι θα καλύψει οικονομικά τη χρονιά για τον Αρη (έχει ήδη στείλει 50.000 ευρώ τα οποία είναι διαθέσιμα για τον ΑΣ). Εχοντας αυτό το «ατού» στα χέρια τους, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα περάσουν στην αντεπίθεση, με στόχο να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ομάδας και να αποπέμψουν –εκ νέου- τον Γαλανό.
 
Μάλιστα, σκέφτονται να προκηρύξουν έκτακτη γενική συνέλευση (πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη), ώστε να είναι ισχυρή η απόφαση που θα πάρουν και να μην υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Αυτό, όμως, για να συμβεί, πρέπει πρώτα να παρέμβει δημόσια ο Αλεξ Κάλας από τις ΗΠΑ, με τον οποίο είχαν χθες «ανοικτή γραμμή» και υποσχέθηκε να το πράξει.
 
Πιθανότατα μέχρι τότε, να προκύψει και η νέα διοίκηση του ΑΣ, αφού η απόφαση του Ειρηνοδικείου δεν αναμένεται σήμερα, αλλά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
 
Ανεξάρτητα, πάντως, από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η ουσία είναι ότι ο Αρης εξευτελίζεται και απαξιώνεται μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερο. Και η ευθύνη ανήκει σε όλους όσους συμμετέχουν στις εξελίξεις και τις καθορίζουν…

Πηγή: metrosport.gr

Σχετικά άρθρα