Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Νευρολογία / Πονάω στο ισχίο και στο μηρό. Τι πρέπει να κάνω;
Πονάω στο ισχίο και στο μηρό. Τι πρέπει να κάνω; thumbnail

Σπύρος, 63 ετών

Πονάω στο ισχίο και στο μηρό. Τι πρέπει να κάνω;

Ρωτά ο αναγνώστης μας Σπύρος Λ.

 

Για πρωτη φορά έχω πόνο στο δεξί ισχίο και δεξί μηρό Δεν μπορώ να περπατήσω γιατί πονάω εδώ και 4 ημέρες Πρίν είχα πόνους στη μέση για δεκαπέντε ημέρες και περπατούσα χωρίς πόνους στο ισχίο και μηρό αλλά μόνο στην μέση Βρίσκομαι στην Αλβανία για οικογενειακούς λόγους και είμαι 63 χρόνων. Νομίζω ότι είναι το νεύρο διότι όταν πονάω περπατώντας πονάει το ισχίο και ο μηρός Ο πόνος έφυγε από την μέση και πήγε στο ισχίο και μηρό. Τι φάρμακο μπορώ να πάρω για να μπορέσω να μετακινηθώ Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΑπαντάει ο Ευάγγελος Κατσαρός, Νευρολόγος MD
Οι πόνοι στη μέση,στο ισχίο και το μηρό πιθανότατα προέρχονται από ορθοπεδικό πρόβλημα στην περιοχή της μέσης γι αυτό πρέπει να επισκεφθείτε ορθοπεδικό. Αν έχουν επηρεαστεί κάποια νεύρα ο ορθοπεδικός θα σας το πει και αν χρειαστεί θα σας στείλει για εξετάσεις με αξονική τομογραφία στη μέση και ηλεκτρομυογράφημα στα κάτω άκρα. Επίσης θα σας χορηγήσει και φαρμακευτική αγωγή για τους πόνους, σε συνδυασμό με την κατάσταση που θα εκτιμήσει ότι έχετε αφού σας εξετάσει.

 

 

Γνωρίστε τον γιατρό μας

 


Ευάγγελος Κατσαρός: Απόφοιτος της στρατιωτικής ιατρικής σχολής το 1983, συνέχισε την εκπαίδευσή του στο 401 ΓΣΝ Αθηνών. Το 1986 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στη Νευρολογία, αρχικά στο ίδιο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου Αθηνών, ολοκληρώνοντας το 1990. Υπηρέτησε ως Νευρολόγος στο 106 στρατιωτικό νοσοκομείο Λευκωσίας (1990-1992), και ακολούθως ως επιμελητής της Νευρολογικής κλινικής του 401 ΓΣΝΑ. Από το 1999 έως το 2005 διετέλεσε διευθυντής της ιδίας κλινικής, οπότε και παραιτήθηκε από το στρατό. Από το 2005 έως σήμερα είναι διευθυντής Νευρολόγος στο Νοσοκομείο METROPLITAN και από το 2013 επιστημονικός υπεύθυνος της EUROSYNAPSIS IKE.


Κύρια ενδιαφέροντά του είναι επιληψία, κεφαλαλγία, Πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος Parkinson, και η προληπτική ιατρική.Είναι μέλος της Ελλ. Εταιρείας Νευρολογίαςκαι της Ελλ. Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X