Ζέκα: «Ο καλύτερος να κερδίσει»

Με την ψυχολογία σε καλά επίπεδα από τον βαθμό στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θα μπει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να πάρει τη νίκη. Ο Κάρλος Ζέκα δε θέλει να συγκρίνει το περσινό ματς με το φετινό και στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του τριφυλλιού.

«Το πέρσι ήταν… πέρσι! Πέρασε ο αγώνας αυτός και δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι. Φυσικά και πάμε για τη νίκη και φέτος αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τι έγινε στην προηγούμενη σεζόν», τόνισε στην κάμερα της Nova.

«Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι προβληματισμένοι. Εμείς θα κάνουμε ό,τι τα πάντα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι όμως τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και με μια νίκη θα δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει αλλάξει». 

«Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και κάθε ντέρμπι έχει τη δική του ιστορία. Δεν εξαρτώνται από την βαθμολογική θέση των ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία, κίνητρο και νομίζω ότι αυτό το ντέρμπι είναι σημαντικό για κάθε παίκτη που θα συμμετάσχει. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο να αποτελέσει το έναυσμα για να αλλάξει η εικόνα μας», υποστήριξε και κατέληξε… 

«Όσο για εμάς τόσο και για τον Ολυμπιακό η κούραση δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο αγώνας είναι κίνητρο από μόνος του. Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο θα πάρει και τη νίκη και ευελπιστώ εμείς να είμαστε αυτοί…», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα