Αποστολή νίκης για Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του ντέρμπι και δεν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές. Εκτός Σιόβας, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν, Μπενίτες .

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μίτσελ επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που νίκησε την Γιουβέντους, με τον Αφελάι και τους Φουστέρ, Ντουρμάζ να είναι υποψήφιοι.

Ο Σιόβας δεν είναι τελικά στην αποστολή καθώς δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος. Ο Μίτσελ άφησε εκτός 20άδας τον Σαλίνο, τον Μπουχαλάκη, τον Γκαζαριάν καθώς και τον τραυματία Μπενίτες.

 Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά .

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεση στον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Σχετικά άρθρα