Απόδραση Εργοτέλη από το Περιστέρι!

Σε κακό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Εργοτέλης έκλεψε την ισοπαλία από τον Ατρόμητο (1-1). Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν πρόωρη διαχείριση στο ματς και ο Χαλκιαδάκης τους τιμώρησε στο 78′

Α’ Ημίχρονο: Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία, ο Εργοτέλης λειτούργησε καλά ανασταλτικά. Μοιραία, η αναμέτρηση δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα στο πρώτο μέρος, με τις φάσεις να απουσιάζουν. Στο 3΄ο από τα πόδια του Φυτανίδη δημιουργήθηκε κατάσταση πανικού στην άμυνα του Ατρόμητου ο Τσέναμο έπεσε και απεσώβησε το αυτογκόλ μετά τη σέντρα του Λυκογιάννη. Στο 25΄Τάτος και Καραμάνος συνδυάστηκαν ωραία ο Τάτος σούταρε αλλά ο Τσέρνι έδιωξε. Ακολούθησε ένα σουτ του Χαλκιαδάκη άουτ, κι αυτό ήταν όλο το πρώτο μέρος από πλευράς φάσεων. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να ανεβάσει ταχύτητα και η αναμέτρηση στα πρώτα 45 λεπτά έμοιαζε κολλημένη σε μία ανιαρή ισοπαλία.

Β’ Ημίχρονο: Δεν άλαξαν πολλά στο κομμάτι δημιουργία. Η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια όχι όμως και το σκορ. Ο Ατρόμητος βρήκε φάση από ένα στημένο. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ και βερήκε τον Λαζαρίδη στην πλάτη άμυνας του Εργοτέλη ο οποίος εκτέλεσε με εναέριο σουτ τον Τσέρνι για το 1-0 (52′). Ο Ατρόμητος έπαιρνε αυτό που ήθελε αλλά πήγε το ματς περισσότερο σε διαχείριση παρά ήταν απειλητικός για να το τελειώσει. Και το πλήρωσε! Στην πρώτη αξιόλογη αντεπίθεση του Εργοτέλη, ο Γιουσούφ έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Παυλίδης έστρωσε για τον επερχόμενο Χαλκιαδάκη ο οποίος δσούταρε δυνατά για να νικήσει τον Τσέναμο στο 78′. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Ατρόμητος δεν κατάφερε αν αξιοποιήσει την υπεροχή του. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Που κρίθηκε: Στην καλή λειτουργία του Εργοτέλη στο ανασταλτικό κομμάτι και παράλληλα στην πρόωρη διαχείριση του υπέρ του 1-0 που επιχείρησε ο Ατρόμητος. Οι Κρητικοί είναι καλή ομάδα στην επίθεση και ανταμοίφθηκαν με την ισοπαλία

Παίκτης από χρυσάφι: Ο Γιουσούφ, από τον οποίο άρχισε το γκολ. Πολύτιμος για τον Εργοτέλη από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σφυρίχτρα: Χωρίς προβλήματα η διαιτησία, ίσως βέβαια να το παράκανε με τις πολλές κίτρινες.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Τσενάμο, Νάστος (Κιβρακίδης 83′) Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Δημούτσος (Αγκουαζί 46′), Πίτου, Τάτος (Λημνιός 83′), Ουμπίδες, Γεωργίου, Καραμάνος.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης (Μπογκντάνοφ 64′), Χαντί (Μπαμ Μπαμ 73′), Γιουσούφ, Παμλίδης (Πίτσος 91′).

Γκολ:  Λαζαρίδης (σουτ 51′) – Χαλκιαδάκης (σουτ 78′)

Κάρτες: Σαϊνάτι (κίτρινη 21′), Ουμπίδες (κίτρινη 32′), Αγκουαζί (κίτρινη 54′), Κοζορώνης (κίτρινη 62′), Λαζαρίδης (κίτρινη 74′), Γιοβάνοβιτς (κίτρινη 82′), Μπουγκντάνοφ (κίτρινη 90′).

Σχετικά άρθρα