Κόλλησε… η Ρόμα

Η Ρόμα, με τους Βασίλη Τοροσίδη και Χοσέ Χολέμπας να παίζουν σε όλο τον αγώνα, επηρεασμένη και από την «βαριά» ήττα με 1-7 εντός από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να νικήσει τη Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» και έμεινε στο 0-0 για την 8η αγωνιστική.
Οι «τζιαλορόσι» έπιασαν την Γιουβέντους στην 1η θέση, αλλά οι «μπιανκονέρι» έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Η γηπεδούχος παρέμεινε αήττητη στο καμπιονάτο (4-4-0 και είναι στην 3η θέση, στο -3 από την κορυφή!  

Η φιλοξενούμενη χωρίς τον τιμωρημένο Κώστα Μανωλά δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Είχε δοκάρι με τον Ζερβίνιο, ενώ ο Ρομέρο κατάφερε και έσωσε την ομάδα σε κεφαλιά του Φλορέντσι, έπειτα από σέντρα του Τοροσίδη στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις…
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταντέλο, Ρομανιόλι, Ρεγκίνι (68’ Μεσμπά), Σοριάνο, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι (86’ Μπεργκέσιο), Οκάκα, Έντερ (83’ Ρίζο).
ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Γιανγκά – Μπιβά, Αστόρι, Χολέμπας, Φλορέντσι (83’ Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Λιάιτς (72’ Πιάνιτς), Τότι (78’ Ντέστρο), Ζερβίνιο.

Σχετικά άρθρα