Γκρανέρο: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, και τόνισε πως η μέχρι τώρα πορεία του “Δικεφάλου του Βορρά” δεν αποτελεί έκπληξη.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα:

«Εμείς δεν θέλουμε να παραιτηθούμε απ’ αυτό το οποίο προσπαθούμε να χτίσουμε από την αρχή της σεζόν. Αναγνωρίζουμε την επικράτηση του ΠΑΟΚ, εμείς προσπαθήσαμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να μαθαίνουμε απ’ αυτά τα ματς και μακάρι η δίψα και η φιλοδοξία που δεν φάνηκε σήμερα στο άμεσο μέλλον να ξαναγυρίσει στην ομάδα μας και αυτά τα παιχνίδια να τα παίζουμε σαν ίσος προς ίσο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και μετά δυσκολευτήκαμε. Αυτά τα ματς δεν έρχονται, πάντα, όπως θέλεις, καμιά φορά είναι και τι μπορείς να κάνεις με τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου. Εμείς πότε δε νιώσαμε στο γήπεδο, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες τις οποίες μας έφερε μπροστά μας ο ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε σκληρά κατά την διάρκεια της εβδομάδας, αλλά είναι άλλο τι κάνεις στην προπόνηση και άλλο στο παιχνίδι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ και έχει δεχτεί τα λιγότερα. Δεν είναι έκπληξη για μένα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα ήταν άδικο να μιλήσω ατομικά για κάποιους παίκτες. Ήταν συμπαγής στην άμυνα, είχε ηρεμία και οι «εκτελεστές» του ήταν σε καλή μέρα. Μου άρεσε πολύ η πίεση που άσκησαν στην μπάλα και οι εναλλαγές του παιχνιδιού. Είναι μία ομάδα που ξέρει πώς να αγωνιστεί, αλλά από εκεί και πέρα και εμείς δεν ήμασταν όπως πρέπει. Είχαμε, πάντως, μπροστά μας έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι ο Ντουμίτρου σήμερα δεν αγωνίστηκε: «Έχει ένα πρόβλημα στην πλάτη, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο ζέσταμα και προτιμήσαμε να μην ρισκάρουμε. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Εχουμε στοιχηματίσει σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Η ομάδα άξια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και θα παλέψει για να συνεχίσει έτσι. Το πιο σημαντικό είναι να μάθουμε άμεσα απ’ αυτό το παιχνίδ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας υποστήριξη σήμερα».

Σχετικά άρθρα